Romantik Mesut, Amine'yi mest etti!

Önceki gün 25 yaşına giren Amine Gülşe, sevgilisi Mesur Özil'in romantik sürpriziyle mest oldu. Sevgilisi için bir odayı balon ve güllerle süsleyen Özil, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Sevgilisinin yanına İngiltere'ye giden Amine Gülşe'nin (25) dün doğum günüydü. Mesut Özil müthiş malikanesinde sevgilisi için sürpriz yaptı.

Romantik Mesut, Amine'yi mest etti!

YOLLARINA GÜL DÖKTÜ

Mesut Özil evin her yerini balonlarla ve kırmızı güllerle süsledi. Amine Gülşe, romantik sevgilisine duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Bana hayatımın sürprizini yapan biricik aşkıma çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum!"

Romantik Mesut, Amine'yi mest etti! - Resim : 2
ANNE DÜĞÜN İSTİYOR

Yıldız futbolcunun annesi Gülizar Özil, aşıkların bir an önce evlenmesini istiyor. İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli, oyuncu Amine Gülşe'nin 2015'te yarım kalan aşkı 2016'nın son günlerinde yeniden başlamıştı.

 

Romantik Mesut, Amine'yi mest etti! ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.