Roman bebek Can Bonomo'nun kopyası çıktı! Yok böyle benzerlik

Ünlü oyuncu Öykü Karayel ile şarkıcı Can Bonomo’nun oğulları Roman’ın babası Can Bonomo'ya olan benzerliği dikkat çekti. Ünlü çiftin minik oğulları Roman sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, iki yıllık birlikteliklerini 2018 yılında nikah masasına taşımıştı. Çift geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez anne - baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

 BABASININ TIPKISI

Zaman zaman sosyal medyada oğlu ile paylaşımlar yapan Can Bonomo, son pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel'in oğulları Roman, sosyal medyada gündem oldu. İlgi odağındaki Roman bebek, babasına benzerliğiyle çok konuşuldu. Bonomo'ya Instagram'da çok sayıda takipçisi yorumda bulundu.

İşte Roman bebek...

Roman bebek Can Bonomo'nun kopyası çıktı! Yok böyle benzerlik

Roman bebek Can Bonomo'nun kopyası çıktı! Yok böyle benzerlik

 

 

Roman bebek Can Bonomo'nun kopyası çıktı! Yok böyle benzerlik ile ilgili etiketler Can Bonomo Öykü Karayel Sosyal Medya Roman bebek Roman Bonomo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.