Romain Grosjean, korkunç kazadan sağ kurtuldu!

Haas pilotu Romain Grosjean, Bahreyn GP'nin ilk turunda karıştığı korkunç kazadan çıkmayı başardı. Yarışın ilk turunda Grosjean, aracının kontrolünü kaybederek bariyerlere vurdu ve o esnada araç büyük alevler arasında kaldı.

Formula 1 takımlarından Haas'ın Fransız pilotu Romain Grosjean, Bahreyn Grand Prix'sinde kaza yaptı ve ölümden döndü! Yarışın ilk turunda aracının kontrolünü kaybederek bariyerlere vuran 34 yaşındaki sürücünün aracı alevler içinde kaldı. 10 saniyeyi geçkin sürenin ardından aracından çıkabilen Grosjean ambulansa götürüldü.

Yarış anında kırmızı bayraklarla durdurulurken Grosjean'ın durumuna dair endişeler ortaya çıktı çünkü araç çok uzun zamandır görmediğimiz kadar fazla alevler arasında kaldı.

Bir süre sonra Grosjean'ın araçtan çıktığı bilgisi ekranlara geldi ve ardından Grosjean'ın sağlık görevlilerinin koluna girmesiyle ambulansa yöneldiği görüldü.

Grosjean'ın 3. virajdan sonra düzlükte Daniil Kvyat ile temas yaşamasıyla çok yakında bulunan bariyerlere girdiği görüntüsü ortaya çıktı. Çok yakın mesafede gerçekleşen bu kazada aracın motorunun bulunduğu arka kısmı koparken, yaşam hücresi yani kokpitin yer aldığı ön taraf bariyerleri delerek içeri doğru girdi.

Romain Grosjean, korkunç kazadan sağ kurtuldu!

Grosjean, halo sayesinde bariyerlere kafadan girmekten kurtuldu ve büyük kazadan kendi başına çıkmayı başardı.

İlk kontrollerin ardından Grosjean'da elinde ve ayaklarında hafif yanıklar olduğu ve kontrol için tıbbi merkeze götürüldüğü bilgisi geldi. Tıbbi merkezdeki kontrolün ardından ise Grosjean, bölgedeki yakın bir hastaneye götürüldü. Grosjean'da ufak yanıkların dışında kaburgasında da kırık olmasından şüphe duyuluyor. (Motorsports.com)

Romain Grosjean, korkunç kazadan sağ kurtuldu! - Resim : 2

Romain Grosjean, korkunç kazadan sağ kurtuldu! ile ilgili etiketler Formula 1 Romain Grosjean
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.