Trabzonspor Avrupa defterini kapattı... AS Roma 3 golle turladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Serie A devi AS Roma'ya evinde 2-1 mağlup olan Trabzonspor, rövanş maçını da 3-0 kaybederek Avrupa'ya veda etti. Bordo-Mavililer pazar günü Süper Lig'de Giresunspor'la Karadeniz derbisine çıkacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Serie A devi AS Roma'yla eşleşen Trabzonspor, evindeki ilk maçı 1-2, Roma'daki rövanş maçını da 3-0 kaybederek Avrupa'ya veda etti. 

Süper Lig'e 2'de 2'yle başlayan Bordo-Mavililer, 20'de B. Cristante, 65'te de Nico Zaniolo ve 84'te Stephan El Shaarawy'nin golleriyle Roma Olimpiyat Stadı'nda 3-0 mağlup oldu. 

AS Roma: Patricio, Karsdrop, Ibanez, Mancini, Susperreguy, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Trondsen, Hamsik, Siopis, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Cornelius

Trabzonspor Avrupa defterini kapattı... AS Roma 3 golle turladı

"ELENENE YAZIK OLACAK"

AS Roma'nın yeni teknik direktör Jose Mourinho, ilk maçtan sonra şunları söylemişti: "Sonuç bir şeyi değiştirmez. İkinci maçta, Olimpico'da da kazanmalıyız. Çok fazla pozisyon bulduk, gole çeviremedik. İlk resmi maçını oynayan bir takıma göre iyiydik. Taraftarlar harikaydı ama haftaya da bizimkiler harika olacak. Bir takımın elenecek olması üzücü. Çünkü, Şampiyonlar Ligi seviyesinde iki takımın mücadelesi bu..."  

Serie A'nın ilk haftasında Fiorentina'yı ağırlayan Jose Mourinho'nun takımı sezona 3-1'lik galibiyetle başladı.

Trabzonspor Avrupa defterini kapattı... AS Roma 3 golle turladı ile ilgili etiketler Trabzonspor Jose Mourinho AS Roma UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.