Jaoquin Correa sahnede... Udinese'yi 2-0'la geçen İnter, Milano derbisi öncesi moral depoladı

Hakan Çalhanoğlu'nun takımı İnter, Serie A'da zirve mücadelesine devam ediyor. Milano ekibi 11. haftada Udinese engelini 2-0'la geçti. Joaquin Correa'nın golleriyle kazanan İnter, Milano derbisi öncesi formda... Serie A'da haftanın maçında ise AS Roma ile Milan kozlarını paylaşacak.

Serie A'nın 11 haftasında Udinese'yi ağırlayan son şampiyon İnter, kazanmaya devam ediyor. Milano ekibi ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinici yarısında bulduğu gollerle 3 puanı hanesine yazdırdı.

İnter'e galibiyeti getiren golleri 60 ve 68'de Joachin Correa attı. Bu yaz teknik direktör Simone İnzaghi'nin isteğiyle Lazio'dan transfer edilen Arjantinli forvet, İnter formasıyla çıktığı ilk maçta Verona'ya 2 gol atmıştı. Skor 1-1'ken oyuna giren ve son 16 dakikada maçı değiştiren 27 yaşındaki forvet, o maçtan sonra gol sevinci yaşayamamıştı.

Inzaghi'nin Lazio'dan öğrencisi olan ve 25 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanan Correa, suskunluğunu bozmuş oldu.

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun 70 dakika sahada kaldığı mücadeleden 3 puanla ayrılan İnter bu sonuçla puanını 24'e yükseltti ve haftaya oynayacağı Milan derbisi öncesi moral depoladı.

Tolgay Arslan'ın yedek soyunduğu ve 70'te oyuna girdiği maçta mağlup olan Udinese ise 11 puanda kaldı. Siyah-Beyazlılar Milano'ya 4 maçlık beraberlik serisiyle gelmişti. Sekiz maçtır kazanamayan Luca Gotti'nin takımı 12. haftada Sassuolo'yu ağırlayacak.

Jaoquin Correa sahnede... Udinese'yi 2-0'la geçen İnter, Milano derbisi öncesi moral depoladı

 ROMA - MİLAN MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Serie A'dan haftanın maçı AS Roma ile Milan arasında oynanacak. Roma Olimyat Stadı'ndaki randevu bu akşam TSİ 22.45'te başlıyor. Sonucu merakla beklenen mücadele S Sport 2'den naklen yayınlanacak.

Jaoquin Correa sahnede... Udinese'yi 2-0'la geçen İnter, Milano derbisi öncesi moral depoladı - Resim : 2

Serie A'nın Napoli'yle birlikte yenilgisiz iki takımında biri olarak 11. haftaya giren Milan, zorlu Roma deplasmanında seriyi sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Stefano Pioli yönetimindeki İtalyan devi Roma'ya 6 maçlık galibiyet serisiyle geldi.

Jose Mourinho'nun AS Roma'sı ise Norveç'teki hezimetin ardından bu maçı taraftarıyla barışma maçı olarak görüyor.

Jaoquin Correa sahnede... Udinese'yi 2-0'la geçen İnter, Milano derbisi öncesi moral depoladı ile ilgili etiketler Inter Serie A Hakan Çalhanoğlu Milan udinese AS Roma Joaquin Correa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.