Roma stoperini İstanbul'da arıyor

İtalya'nın AS Roma kulübünü Beşiktaş'tan Vida ya da Galatasaray'dan Marcao'dan birini kadrosuna katacak. La Gazzetta dello Sport, başkent ekibinin bu iki isim için İstanbul'da temaslarını yoğunlaştırdığını yazdı.

İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, AS Roma’nın Marcao ya da Vida’yı kadrosuna katmak istediğini yazdı. Roma'nın stoper transferinde ilk tercihinin Manchester United'ın İngiliz futbolcusu Chris Smalling olduğunu aktaran gazete, bu transferden sonuç çıkmayınca Galatasaray’dan Marcao ve Beşiktaş’tan Vida için girişimlerini hızlandığını iddia etti.

Roma stoperini İstanbul'da arıyor

BEŞİKTAŞ SATMAK İSTİYOR

Beşiktaş yönetimi 3.3 milyon Euro yıllık ücreti olan Hırvat stoperi elden çıkarmak için alıcı bekliyor. İtalya'da futbolcuların kazancının yüzde 45'i vergiye gittiğinden Roma’nın Vida'ya yaklaşık 6 milyon euro yıllık ücret ödemesi gerekecek. Bonservisle birlikte maliyeti 10 milyon euroya yaklaşan tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'tan aldığı paraya yakın bir rakamı kabul etmesi bekleniyor. 

MARCAO ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Marcao ise Roma'yla bir süredir temas halinde. Sarı-Kırmızılı kulüp İtalyan ekibinden 16 milyon euro bonservis istemişti. Pazarlıkların devam ettiği transfer görüşmelerinde, İtalyan ekibi, sarı kırmızılıarın istediği bonservis bedelini ödemesi halinde anlaşma sağlanacak. Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak ise dün akşam Marcao'nun her maç fiyatını artırdığını ve transferin ocak ayına sarkabileceğini açıklamıştı.

Roma stoperini İstanbul'da arıyor ile ilgili etiketler Marcao Domagoj Vida Roma Beşiktaş Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.