ROK ekranlara dönmek için Bahçeli'nin kapısını çaldı!

Boşnaklara yönelik skandal sözleri nedeniyle Türk medyasından afaroz edilen Rasim Ozan Kütahyalı, MHP lideri Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi yaptı. Rasim Ozan Kütahyalı, Bahçeli'nin "Seni ekranlarda görmeyi özledim" dediğini savundu. Kütahyalı'nın bu açıklamaları ekranlara dönmesinin önündeki en büyük engel olan MHP'li Saffet Sancaklı'ya mesaj olarak yorumlandı

Beyaz TV’de Türker Akıncı'nın sunuculuğunu yaptığı Ortak Akıl programına Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı görüntülü olarak katıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli, Türker Akıncı'ya program akışı dolayısıyla canlı yayında teşekkür ve tebriklerini mesajla ilettiği iddia edildi.

Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım MHP lideri Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi yaptığını belirtti.

Kütahyalı, “Sayın Bahçeli ile bugün yaptığımız telefon konuşması hakikaten beni çok etkiledi. Devlet Bey’in babacan üslubu ve beni ekranlarda görmeyi özlediğini söylemesi beni çok duygulandırdı. Çok mutlu oldum. Sağolsun, varolsun. CHP’nin 3 Mayıs 1944 zulümlerini yeniden lanetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

ROK ekranlara dönmek için Bahçeli'nin kapısını çaldı!

ROK ekranlara dönmek için Bahçeli'nin kapısını çaldı! - Resim : 2

 

 

ROK ekranlara dönmek için Bahçeli'nin kapısını çaldı! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Rasim Ozan Kütahyalı MHP rok
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.