Roger Waters, Rusya - Ukrayna savaşındaki tutumu nedeniyle Polonya'daki konserini iptal etti

Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters, Ukrayna'daki savaşa ilişkin yorumlarının ardından kendisine gösterilen tepkilere kızdı ve Polonya'da planladığı konserleri iptal etti.

İngiliz müzisyen ve besteci Roger Waters, Rusya - Ukrayna savaşındaki tutumu nedeniyle Polonya'da vereceği konserlerini iptal etti.

Müzisyenin Nisan 2023'te iki konser vermesi planlanan Kraków'daki Tauron Arena'dan bir yetkili, artık konser vermeyeceklerini söyledi. Tauron Arena Krakow'dan Lukasz Pytko, Polonya basınına, “Roger Waters'ın menajerinin hiçbir sebep göstermeden konserleri programdan çıkardığını" açıkladı.

Waters'ın This Is Not a Drill konser turunun web sitesi, daha önce 21 ve 22 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Krakow konserlerini listelemedi.

79 yaşındaki sanatçı Waters, bu ayın başlarında first lady Olena Zelenska’ya, açık mektup yazmış ve Batı’yı Ukrayna’ya silah sağladığı için eleştirirken özellikle de Washington’u suçlamıştı. Waters, daha önce de NATO’yu Rusya’yı kışkırtmakla suçlayarak eleştirmişti.

 

 

Roger Waters, Rusya - Ukrayna savaşındaki tutumu nedeniyle Polonya'daki konserini iptal etti ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Savaş Konser Roger Waters
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.