Roger Federer'in maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Tenisin yaşayan efsanesi Roger Federer, 2021'in ilk maçına Doha'da ATP 500 turnuvasında çıkıyor. 39 yaşındaki İsviçreli raket, İngiliz tenisçi Daniel Evans'la karşı karşıya...

21 Grand Slam şampiyonluğuyla pek çok otorite tarafından tarihin en iyisi olarak gösterilen ve hayranlarının tenisi bırakmasını hiç istemediği Federer, Avustralya Açık'a katılmamıştı. Melbourne'deki turnuvanın karantina koşullarını ağır bulan yaşayan efsane, "30 gün boyunca ailemden ayrı kalamam" demişti.

ATP dünya sıralamasında 6. sırada bulunan Roger Federer'in bu yıl katılacağı ilk turnuca Doha olarak açıklanmıştı. ATP 500 serisinde yer alan ve toplam 900 bin dolar para ödülü dağıtılan turnuvaya 2 numaralı seri başı olara katılan Federer, ilk turu bay geçmişti. 

Dünya 28 numarsı Evans ise ilk turda Fransız raket Jeremy Chardy'yi eleyerek Federer'in rakibi oldu. 30 yaşındaki İngiliz tenisçi ile Federer'i karşı karşıya getirecek maçın bugün TSİ 18.05'te başlaması bekleniyor. Tenis severler bu maçı S Sport Plus ya da beIN Sports 3 Fransa kanalından izleyebilir.

Roger Federer'in maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Roger Federer Tenis
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.