Roger Federer'den Cenevre'de erken veda

Roger Federer bir türlü kortlara dönemiyor... Bu sezon sadece Doha'ya katılan 40 yaşındaki İsviçreli raket, erken veda ettiği turnuvadan 5 ay sonra Cenevre Açık'ta sahne aldı. "Ekselansları", Pablo Andujar'a 3. sette bir break öndeyken maçı verdi.

Tenisin yaşayan efsanesi Roger Federe, ATP 250 turnuvası olan Cenevre Açık'a ilk turda veda etti. Turnuvaya 1 numaralı seribaşı olarak katılan 40 yaşındaki raket, İspanyol tenisçi Pablo Andujar'a 2-1 yenilerek hayranlarına hayalkırıklığı yaşattı.

20 Grand Slam şampiyonluğu yaşadığı tenis kariyerinin sonuna gelen İsviçreli raket, bu sezon sadece Doha'daki turnuvaya katılmış ve sadece bir tur geçebilmişti. Toprak kort sezonuna ülkesinde Cenevre Açık'la başlayan yıldız isim, dünya 75 numarası Andujar'a ilk seti 6-4 kaybetti. 2'nci seti 6-4 kazanan Federer, 3. sette bir break öndeyken 4-3'ten maçı verdi. Üst üste 2 kez servisini kırdıran Roger Federer'i bu şekilde görmek hayranlarını üzdü.

Roger Federer'den Cenevre'de erken veda

Haziran ayında düzenlenecek Roland Garros'a katılması beklenenn Roger Federer, kariyeri boyunca toprak kort turnuvalarında üst düzey başarısını sürdürememişti. Rafael Nadal'ın domine ettiği Roland Garros'ta 1 kez kazanabilen yıldız ismin, direkt Wimbledon'a katılması da ihtimaller dahilinde...

Roger Federer'den Cenevre'de erken veda ile ilgili etiketler Roger Federer Tenis Cenevre Pablo Andujar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.