Rodrygo, Galatasaray'ı 3 golle yıktı!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçta üç gol atan 18 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Rodrygo, efsanevi İspanyol golcü Raul'un ardından Şampiyonlar Ligi tarihinde hat-trick yapan en genç ikinci oyuncu oldu.

Real Madrid'in Santos'tan geçen yıl 45 milyon euroya transfer ettiği Rodrygo, ilk yedi dakikada attığı iki golle bir Şampiyonlar Ligi maçında en kısa sürede fileleri iki kez havalandıran oyuncu olarak tarihe geçti. Rodrygo ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç Brezilyalı futbolcu oldu.

ZIDANE: "HER ANLAMDA İYİ OYNUYOR"

Zinadine Zidane maçtan sonra Rodrygo için "Her anlamda iyi oynuyor. Hücumdaki yeteneklerini iyi biliyoruz ama savunmada da iyi çalıştı ve çok yardım etti. Ama sakin olup, onun üzerinde baskı oluşturmamalıyız" dedi.

İngiltere'de yayımlanan Daily Mail gazetesi Rodrygo'nun dünkü performansı için "İnanılmaz hat-trick'iyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan genç oyuncu Zinedine Zidane'ın adamlarının Türk şampiyonları kılıçtan geçirmesini sağladı" yorumunu yaptı.

BENZEMA: 18 YAŞINDA AMA KORKUSUZ

Benzema ise takım arkadaşı için "Rodrygo daha 18 yaşında ama korkusuz. Bir futbolcunun böyle oynaması çok sevindirici" diye konuştu.

İspanyol spor gazetesi Marca, performansına övgüler yağdırdığı Rodrygo'nun Real Madrid'e ucuza geldiğini yazarken, Business Insider sitesi de transferi Eden Hazard ve Luka Jovic'in gölgesinde kalan Rodrygo için şöyle dedi: "Hazard ve Jovic, takımda kendilerini göstermekte güçlük çekerken Rodyrigo, Real Madrid'in en önemli transferi oldu. Takımda şimdiden beş golü var. Yani Hazard ve Jovic'in gollerinin toplamının iki katından fazla."

ŞİMDİDEN BREZİLYALI RONALDO'YA BENZETİLİYOR

Business Insider, Rodrygo'nun şimdiden Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldo'ya benzetildiğine dikkat çekerek şöyle devam etti:

"Ama Rodrygo bu benzetmeden rahatsız. Genç futbolcu, 'Ronaldo'yla kıyaslanmak istemem. Çünkü o tüm zamanların ve ülkemin en iyi futbolcularından biri' diyor."

Rodrygo, Galatasaray'ı 3 golle yıktı! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Rodrygo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.