Rocky filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

26 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan 3 oscar ödülü kazanmış Rocky adlı efsane filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Rocky hangi kanalda? Rocky oyuncuları kimlerdir?

26 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Rocky adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden güzel müzikleri ve konusu ile Rocky filmi ekranlara damgasını vurmuştur Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Rocky 1976 yılında vizyona girmiştir..

ROCKY FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Baş karakter olan Rocky Balboa boş zamanlarında yaşadığı küçük şehrin yerel kulüplerinden birinde boks yapan amatör bir boksördür. Amerika'da yeni yılın boks maçlarının programları tamamlanmak üzeredir, ancak Apollo Creed isimli yenilmez boksör sakatlanmıştır. Bu başarılı boksörün önerisi üzerine turnuvaya adı duyulmamış amatör bir boksör alınacaktır. Bu isim de Rocky'den başkası değildir. Rocky artık yılın en önemli maçının aktörlerinden biridir ve bu zorlu hazırlanma sürecinde en büyük yardımcısı antrenörü Mickey ve büyük aşkı Adrian olacaktır.

Rocky filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Rocky bu ilk filmiyle izleyiciyle buluşmuş ve tüm dünya tarafından ayakta alkışlanmıştı. Ardından çekilen devam filmleriyle bir seriye dönüşen bu yapıt, aynı yıl 10 kategoride Oscar ödülüne aday olup bunlardan üçünü kazanmıştır.

ROCKY FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: John G. Avildsen

Oyuncular: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young

Tür: Aksiyon, Dram

Yapım Yılı: 1976

Rocky filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Kanal D rocky rocky balboa konusu nedir oyuncuları kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.