Rocky 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

28 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Rocky 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Rocky 4 hangi kanalda? Rocky 4 oyuncuları kimlerdir?

28 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Rocky 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Rocky 4 1986 yılında vizyona girmiştir..

ROCKY FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Apollo Creed, Ivan Drago ile dövüşmenin arifesindedir. Rocky de dostu Creed'e bu maç için yardım etmektedir. Ancak Drago, maç esnasında Creed'i öldürür. Rocky, intikam duygusuyla dolup taşar. Bir maç ayarlayarak arkadaşının intikamını almaya karar verir. Ancak karşısında korkunç güçlü bir rakip vardır.

ROCKY FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Sylvester Stallone

Oyuncular: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young

Tür: Aksiyon, Dram

Yapım Yılı: Mart 1986 / 1s 31dk

Rocky 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Rocky 4 rocky filminin konusu nedir oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.