Rocky 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Rocky 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Rocky 3 hangi kanalda? Rocky 3 oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Rocky 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Rocky 3 1982 yılında vizyona girmiştir..

ROCKY 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Rocky hırs yapmış, Apollo Creed'i bir kere daha devirmiştir. Artık herkes yenilmez şampiyondan bahsetmeye başlamıştır. Eski rakibi Creed ile de güzel bir dostluk geliştirirler.

Kısa bir süre sonra Rocky'e yeni rakipler çıkmaya başlar. Clubber Lang tarafından kavgaya çağrılan ve ardından Lang tarafından yenilen Rocky, yeni bir maç için çalışmaya başlar.

Kendisini çalıştıran Mickey'i kaybettiği için, yakın dostu Creed onu çalıştırmaya başlar..


ROCKY 3 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Sylvester Stallone

Oyuncular: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young

Tür: Aksiyon, Dram

Yapım Yılı: 28 Mayıs 1982 / 1s 39dk

Rocky 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kanal D Rocky 3 filminin konusu nedir oyuncuları kim Rocky 3 sylvester stallone
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.