Rocky 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?Nerede çekilmiştir?

14 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Rocky 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Rocky 2 hangi kanalda? Rocky 2 oyuncuları kimlerdir?

14 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Rocky 2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Rocky 2 1981 yılında vizyona girmiştir..

ROCKY 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Adı sanı duyulmamış amatör boksör Rocky Balboa, Dünya Ağırsiklet Güreş Şampiyonu Apollo Creed'i devirerek herkesi şaşkınlığa sürüklemiş, iyi paralar kazanmakla birlikte, adının da duyulmasını sağlamıştır.

Maçın fırtınalarının ardından kendisini konforlu aile yaşantısına veren Rocky, Creed'in yeni bir maç teklifini reddemez, ve yüzyılın rövanşı için geri sayım başlar..

İlkinden 3 yıl sonra çekilen ikinci film, ilkinin çizgisinde ilerliyor ve orijinaliyle benzerlikler taşıyor.

ROCKY 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Sylvester Stallone

Oyuncular: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young

Tür: Aksiyon, Dram

Yapım Yılı: Aralık 1981 / 1s 59dk

Rocky 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler Kanal D Rocky 2 film konusu nedir oyuncuları kimlerdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.