Rockstar sadece GTA 6'ya odaklandı, diğer projeler rafa kalktı

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan GTA serisini yapan firma olan Rockstar, tüm odağını yıllardır beklenen GTA 6'YA kaydırdı. Yeni oyunun detayları hâlâ belirsizliğini korusa da şirketin diğer projeleri şimdilik rafa kaldırdığı öğrenildi.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6, uzun bir süredir bekleniyor. Bu yılın başlarında resmi olarak geliştirildiğini öğrensek de hala oyunla ilgili hiçbir detay bilmiyoruz. Ancak Rockstar Games işleri hızlandırmak istiyor gibi duruyor.

Kotaku'nun yaptığı habere göre Rockstar Games, tüm odağını GTA 6'ya kaydırmış durumda. Yani diğer projeler şimdilik askıya alındı. Bu kararın başlıca sebebi ise geçtiğimiz yıl çıkış yapan ve oyuncuları bir hayli mutsuz eden GTA Trilogy. Bu kararın ardından da GTA 4 remake ve Red Dead Redemption remake gibi projeler rafa kaldırıldı.

GTA 4 remake ve Red Dead Redemption remake'in gerçek olup olmadığı belli değil ancak kaynaklar bu projelerin gerçek olduğunu ve stüdyonun GTA 6'dan sonra bu projelere dönebileceğini söylüyor. GTA 4 remake bir kenara Red Dead Redemption'ın remake sürümü yeni nesil konsollar ve PC için çıkış yapsa gerçekten de oyuncular bir hayli sevinebilirdi ancak şimdilij bu mümkün gözükmüyor.

 

Rockstar sadece GTA 6'ya odaklandı, diğer projeler rafa kalktı ile ilgili etiketler rockstar gta 6 yapım oyun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.