Robotlardan rap kapışması! / VİDEO

Rusya’nın başkenti Moskova’da rapçi robotlar ilgi odağı oldu. Birbirleriyle rap atışmasına giren robotlar, seyredenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir teknoloji tesisinde Alan Tim v2 ve onun geliştirilmiş versiyonu olan Alan Tim v3 arasında eğlenceli bir rap kapışması gerçekleşti.

Rapçi robotlar, 3 dakika boyunca birbirlerini adeta 'sözlerle dövdü'.

Öğretim görevlisi olduğunu belirten Alan Tim v2 ‘genç robota' "Hayatım kıyak, kızlarla, partilerde dolaşırım. Birikimlerimi de sanal parayla yaparım. Öğrencilerime de düşmanları komaya sokmak gibi şeyleri öğretirim" ifadelerini kullandı.

YERİN ÇÖPLÜKTE HAZIR!

‘Çaylak' Alan Tim v3 de "Yerin çöplükte hazır. Ben Ferrari spor arabayım, sense eski bir Lada" yanıtını verdi.

Alan Tim v3, ‘genç robotu' daha sonra taciz skandallarıyla gündeme gelen Hollywood'dan yapımcı Harvey Weinsten'la kıyaslayarak "Weinstein gibi tek bir sözle mahvolacaksın. O zaman diplerden selam ver" dedi.

robotlarin-rap-kapismasi-10408769

KAPIŞMANIN BİRİNCİSİ SEÇİLMEDİ

Bu arada kapışma ardından bir birinci seçilmedi. Ancak Rus basınında Alan Tim v2'nin kendisinden daha az testten geçen v3'ün kapışmanın kazananı olduğu belirtildi.

Bu arada robotların ismi yapay zeka matematikçisi Alan Turing ve World Wide Web'in (www) mucidi Tim Berners-Lee'nin isimlerinin birleşiminden oluşuyor.

Robotlardan rap kapışması! / VİDEO ile ilgili etiketler robot Rusya rapçi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.