Robin Hood muamması

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yardıma muhtaç kişilere para dağıtan 'Robin Hood' isimli hayırseverin Erdoğan Uludağ olduğu iddia edilmişti. Haluk Levent o iddiaları yalanladı.

Birçok gecekondu bölgesinde yoksul ailelerin bakkal borçlarını kapatan ve çok sayıda yardımda bulunan gizemli hayırseverin kimliğinin İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Erdoğan Uludağ olduğu iddia edilmişti.

"ROBİN HOOD'U TANIYORUM AMA İSMİNİ AÇIKLAMAMI İSTEMİYOR"

Gündeme bomba gibi düşen iddia ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü sanatçı Haluk Levent, "Sevgili Erdoğan kardeşimiz de bir hayırsever ve o da zaten Robin Hood olmadığını söyledi.Ben ise Robin Hood'u tanıyorum. O isterse ismini açıklarım ama istemiyor." ifadelerini kullandı.

 Haluk Levent'in gerçek "Robin Hood"u tanıdığını açıklamasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi. Sanatçının takipçileri Haluk Levent'ten gerçek "Robin Hood"un kimliğini açıklamasını istediler.

Robin Hood muamması ile ilgili etiketler İstanbul Twitter Haluk Levent robin hood yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.