Roberto Mancini: Bizim için şimdi başka bir turnuva başlıyor

Yedeklerle çıktığı Galler maçında da kendi futbolundan taviz vermeyen ve Pessina'nın golüyle 1-0 kazanarak 3'te 3 yapan İtalya için EURO 2020'de 2. sezon başlıyor. Roma'da oynadığı maçlarda A Grubu'nda 3'te 3 yapan İtalya, son 16 maçını Londra'da oynayacak Teknik direktör Mancini, "Bizim için şimdi başka bir turnuva başlıyor" dedi.

EURO 2020'nin flaş takımı İtalya, A Grubu'nda 3'te 3 yaparak 9 puanla lider çıktı. Azzuriler'in başarılı teknik direktörü Roberto Mancini, 1-0 kazandıkları Galler maçının ardından, "Bizim için şimdi başka bir turnuva başlıyor" dedi.

Türkiye ve İsviçre'yi de 3-0 mağlup ederek gol yemeden 9 puan toplayan, oynattığı futbolla takdir toplayan Mancini, gruptaki diğer iki maça göre Galler karşısında ilk 11’de 8 oyuncu değişikliği yaptı. İtalyan teknik adam, takımın oyunundan memnun olduğunu ifade ederek, ''Belki daha fazla gol atmamız gerekiyordu. Oyuncularımı gerçekten çok iyiydi. İyi defans yaptık ve kazandık" dedi.

İtalya, B Grubu ikincisiyle son 16 turu maçında Londra'daki ünlü Wembley Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Roma'dan ayrılacakları hatırlatılan Mancini, "Büyüleyici bir statta oynayacağız. Bizim için şimdi başka bir turnuva başlıyor. Finale ulaşmak için gerçekten iyi oynamalıyız" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına katılan İtalyan milli oyuncu Federico Chiesa ise, "Heyecanlıyız. Burada takım olarak birlikte mücadele etmekten mutluyuz. Bir sonraki turda rakibimiz kim olursa olsun elimizden geleni yapacağız." dedi.

 

Roberto Mancini: Bizim için şimdi başka bir turnuva başlıyor

İRFAN CAN'IN GOLÜ GALLER'E YARADI

İtalya’ya tek golle yenilen ancak aynı puanlı İsviçre'nin averajla önünde yer alarak tur atlayan Galler'in teknik direktörü Rob Page de "Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Bir de üstüne 10 kişi kaldık. Daha da karışık hale geldi ama ikinci sırada olduğumuz ve tur atladığımız için mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

Page, devre arasında İsviçre’nin Türkiye karşısında 2-0 önde olduğunu haber aldıklarını buna karşın oyuncularının motivasyonlarını korumasını sağlamak için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Page, Bale’in Türkiye maçında penaltı kaçırdığını ancak o maçı 2-0 kazanmalarının tur atlamaları için anlamlı olduğunu dile getirirken, "Tur atlayarak önemli bir iş yaptık. Oyuncularımla gurur duyuyorum şimdi bir sonraki tura odaklanmamız gerekir." yorumunu yaptı.

Roberto Mancini: Bizim için şimdi başka bir turnuva başlıyor ile ilgili etiketler İtalya EURO 2020 Roberto Mancini
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.