Roberto Carlos Futbola Geri Döndü! Hem de Bir Çekiliş Sayesinde...

Brezilyalı efsane futbolcu Roberto Carlos katıldığı bir çekiliş sayesinde futbola geri döndü.

Fenerbahçe'de futbolculuk yapan ve ardından Sivasspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos İngiltere'nin amatör kulüplerinden Bull In The Barne ile futbola geri döndü.

Kariyerinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve sayısız şampiyonluk bulunan ve bir dünya kupası sahibi olan Roberto Carlos 2015 yılında futbola nokta koymuştu. Carlos, eBay'da 'rüya transfer çekilişi' ile birlikte bir bar takımı ile iki maçlığına da olsa futbola geri döndü.

Roberto Carlos'un Futbol Hasreti Bitti

İngiltere'nin amatör kulüplerinden Bull In The Barne takımıyla iki maça çıkacak olan Carlos, sahana Şubat ayında dönecek. Bull In The Barne’ın forveti ve aynı zamanda kulüp sekreteri olan Matthew Brown, BBC’ye verdiği röportajda, “Takımınıza profesyonel biriyle sözleşme imzalamak için 5 sterlin ödeyerek çekilişe katıldık. Arkadaşlarımızdan biri grup sohbetinde ‘haydi yapalım’ dedi ve sonunda bu ödülü kazandık” ifadelerini kullandı.

Roberto Carlos Futbola Geri Döndü! Hem de Bir Çekiliş Sayesinde... ile ilgili etiketler roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.