Robert Sanchez kimdir? Kaç yaşında?

2022 Dünya Kupası kadroları açıklanmaya başladı. 2022 Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan İspanya'nın aday kadrosu teknik direktör Luis Enrique tarafından açıklandı. Kadroda Robert Sanchez da yer alıyor. Peki, Robert Sanchez kimdir? Kaç yaşında? Robert Sanchez hangi takımda oynuyor? Detaylar haberimizde...

2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala ülkeler turnuvaya katılacağı kadroları açıklamaya başladı. İspanya'nın aday kadrosu teknik direktör Luis Enrique tarafından açıklandı. Kadroda İspanyol futbolcu Robert Sanchez da yer alıyor. Peki, Robert Sanchez kimdir? Kaç yaşında? Robert Sanchez hangi takımda oynuyor? Ayrıntılar haberimizde...

Robert Sanchez kimdir? Kaç yaşında?

ROBERT SANCHEZ KİMDİR?

Robert Lynch Sánchez, kaleci pozisyonunda görev yapan İspanyol futbolcudur. Premier League takımlarından Brighton & Hove Albion'da forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2018 yılında Brighton & Hove Albion takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Forest Green Rovers ve Rochdale takımlarında forma giydi.

Brighton & Hove Albion FC takımında Kaleci mevkinde forma giyen Robert Sanchez, 18 Kasım 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. 197 cm boyundadır.

Bu sezon ilk 11'de 27 maça çıkan Robert Sanchez, 2 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Robert Sanchez, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

 

Robert Sanchez kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Robert Sanchez İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.