Robert Pattinson’lu ‘Batman’in teaser’ı yayınlandı!

Ben Affleck’in Robert Pattinson’a devrettiği ‘Batman’ filminin teaserı yayınlandı. Daha genç bir Bruce Wayne izleyeceğimiz ‘Yeni Batman’in merakları giderecek teaser’ı beklentiyi oldukça yükseltecek gibi duruyor

DC’nin en ünlü kahramanlarından olan Batman’e, pek çok farklı oyuncu hayat verdi. En son Ben Affleck ile karşımıza çıkan süper kahramana şimdi ise, Alacakaranlık ve Harry Potter ve Ateş Kadehi gibi filmlerle dünyaya kendini tanıtan Robert Pattinson hayat verecek.

Batman hayranlarının belli bir kitlesi Robert Pattinson’un ‘Yeni Batman’ olmasına tepki gösterdiği aşikar olsa da yayınlanan yeni teaser birçok kişinin fikrini değiştireceğe benziyor.

Filmin yönetmeni Matt Reeves’in Twitter hesabından yayınladığı The Batman’in ilk teaser’ında dikkatleri üzerine çeken bir kostüm tasarımıyla Robert Pattinson’u görüyoruz.

Christian Bale’den sonra Ben Affleck’le istenilen beğeniye ulaşamayan Batman karakteri, yayınlanan yeni teaser’dan sonra hayranlarının beklentilerini önemli bir ölçüde artıracağa benziyor.

Robert Pattinson’lu Batman’in çıkış tarihinin 25 Haziran 2021 olduğu ise yapılan açıklamayla belirtilmişti. Henüz hayranlarının 1.5 sene beklemek zorunda olduğu Batman’in senaryosu da ilgi çekici olursa sonunda özlenen bir Batman filmi izleyebileceğiz gibi duruyor.

Robert Pattinson’lu ‘Batman’in teaser’ı yayınlandı! ile ilgili etiketler Batman Robert Pattinson
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.