Robby ve Tobby filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Küçük robot Robby ve 11 yaşındaki Tobby'nin macerasını anlatan çizgi film Robby ve Tobby bugün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin yayınlanmasına az bir zaman kala izleyiciler filmin konusu merakla araştırmaya başladı. Peki, Robby ve Tobby filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Çocuklar tarafından büyük beğeni toplayan, 2 arkadaşın mecaralarını anlatan Robby ve Tobby çizgi filmi bugün Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala birçok kişi filmin konusunu araştırmaya devam ediyor. Peki, Robby ve Tobby filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Robby ve Tobby filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

ROBBY VE TOBBY FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Uzay gemisi düştüğünde küçük robot Robby, ailesinden ayrılmıştır ve onları aramaktadır. 11 yaşındaki Tobby ise ona yardım etmeye karar verir ve ikisi arkadaş olurlar. Bir ekip kurarak, uçabilen, karada ve denizde gidebilen Robby’nin ailesini bulmasına yardımcı olabilecek bir buluşla uğraşırlar.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Robot Robby ve 11 yaşındaki Tobby'nin mecaralarını anlatan çizgi film bugün 17:00 - 19:00 saatleri arasında Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır.

Robby ve Tobby filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Kanal D film Çizgi film Çocuk 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.