Robbia Williams'ın hayatı film oluyor

Take That grubu ile ünlenip, müzik kariyerine solo olarak devam eden Robbie Williams’ın biyografik filminin çekimleri başlıyor. 47 yaşındaki İngiliz şarkıcı-şarkı yazarı Williams’ın hayatı film oluyor.

“Better Man” ismini taşıyan film, Melbourne’da 2022’in başında motor diyecek. Filmin yönetmeni ise “The Greatest Showman” ile tanınan Avustralyalı Michael Gracey. Filmde Williams’ı, bilgisayar ürünü bir maymun canlandıracak.

Robbia Williams'ın hayatı film oluyor

Williams yaptığı açıklamada, arkadaşı Gracey ile filmi Avustralya’da çekecek olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade etti.

Gracey de, Robbie Williams'ın güzel ve farklı hikayesini kendi memleketinde çekecek olmasının bir rüyanın gerçekleşmesi olduğunu söyledi.

BÜYÜK BİR HAYRAN KİTLESİNE SAHİP

Robbie Williams’ın 12 albümünden 11’i, İngiltere listelerinde bir numara olmayı başardı. Williams ayrıca, 2006'daki dünya turnesini duyurduğunda bir günde 1.6 milyon konser bileti satarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi.

Robbia Williams'ın hayatı film oluyor ile ilgili etiketler Robbie Williams
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.