Rizespor, Eskişehir'e gol yağdırdı!

Spor Toto 1. Lig'in 30. hafta maçında Çaykur Rizespor sahasında Eskişehirspor'u 4-1 mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig'in 30. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Ligde zirve ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta kazanan taraf 4-1'lik skorla Çaykur Rizespor oldu.

Çaykur Rizespor'a galibiyetin getiren golleri, 1. ve 9. dakikalarda Vedat Muriqi, 46. dakikada Samu ve 65. dakikada Süleyman Koç kaydetti. Eskişehirspor'un tek golü ise 84. dakikada Hasan Hüseyin Acar'dan geldi.

Eskişehirspor galibiyetinin ardından ligdeki puanını 59'e yükselten ve en yakın rakibi Ankaragücü ile puan farkını 4'e yükselten Çaykur Rizespor, Süper Lig yolunda büyük bir avantaj elde etti. Çaykur Rizespor önümüzdeki hafta Denizlispor'a konuk olacak.

Sezonun geri kalanına Yılmaz Vural ile devam etme kararı alan Eskişehirspor ise Vural yönetiminde çıktığı ilk maçtan ağır bir yenilgiyle ayrılarak ligde 31 puanda kaldı. Eskişehirspor ligde önümüzdeki hafta Samsunspor'u konuk edecek.

BOLUSPOR, ELAZIĞSPOR'U DEVİRDİ

Spor Toto 1. Lig'de saat 13:00'te başlayan diğer maçta Boluspor, Elazığspor'u Melih Okutan'ın golleriyle 2-0 yendi. Boluspor puanını 50'ye yükseltirken, Elazığspor 44 puanda kaldı.

Rizespor, Eskişehir'e gol yağdırdı! ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Eskişehirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.