"Rize'nin verilmeyen golü..."

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşılaştı.Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda 2-0 öne geçen Galatasaray galibiyeti koruyamadı ve maç 2-2 sona erdi.

İşte Dilmen'in ilk yarı ile ilgili yorumları:

"Fatih Terim'in genç oyuncular dışında orta sahaya koyabileceği oyuncu yok. Sezon başındaki stoper ikilisi de Ahmet - Ozan da değildi. Galatasaray adına asıl maç, 65-70'lerde başlayacak."

"Hakemlerin goldeki takıldığı nokta, topun Rodrigues'e çarpıp çarpmadığı oldu. Bunu yukarıdaki hakemler de görebilirdi, Ali Palabıyık garantiye gitmek için gidip baktı. Hiçbir şeyden etkilenmeyen, gördüğünü çalan bir hakem Palabıyık."

"Rize takımı, bir daha Galatasaray deplasmanında böyle kadrolu bir takım bulamaz. Ozan, yaşına rağmen kuvvetli ve daha da kuvvetlenecek. Hızı da kötü değil bir stopere göre. Ozan ile Selçuk, Galatasaray'da en önemli oyunculardı."

"Fatih hoca Maicon'u tutmuyor. Ahmet'i tutmuyordu, Maicon'u hiç tutmuyor."

Dilmen'in maç sonu yorumlar:

"Rize'nin verilmeyen golü için %70 faul, %30 değil diyorum."

"Galatasaray'ın son anlarda beklediği pozisyon bence penaltı değil ama Rize'nin golünü verse, burada da penaltıyı verirdi."

"Fenerbahçe maçı da yakın tarihte oynandı, aynı. Konyaspor maçı da öyle oldu. Bir sürü oyuncusu yok direnci artırabilecek. Orta sahada Fernando, Donk, Ndiaye gibi 3 oyuncusu yok. Sert ve fizikliler. Artı Serdar Aziz yok."

"90 dakikayı zor bitirecek Onyekuru, Muğdat, Rodrigues. Feghouli ve Selçuk, 90 dakikayı zor bitirecek oyuncular. Mariano'yu mecburen orta sahaya çekti. Rize takımı da kaybedilen maçı çevirmek adına risk aldı."

 

"Rize'nin verilmeyen golü..." ile ilgili etiketler Galatasaray Çaykur Rizespor Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.