Rizeliye yumruk, vekiline linç!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize ziyaretinde gelen tepkilere yumrukla yanıt veren İYİ Parti'liler, şimdi de AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı'yı hedef tahtasına oturttu. Sosyal medyada kendisine karşı başlatılan linç kampanyasına yanıt veren Avcı, "Bu 'siyasal kötülük mühendisliği”nizin seviyesine düşmeyeceğim.' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ve Çayeli ilçelerini ziyareti sırasında tepkilerle karışlaştı.

Akşener'in beraberindeki heyet ise vatandaşa yumruklu saldırının yanında küfürlerle de karşılık verdi. İYİ Parti'lilerin öfkesi sosyal medyada da dinmedi.

 AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİNE SOSYAL MEDYA LİNCİ

Vatandaşın eleştirilerini önemsemeyen İYİ Partili'liler, bu durumdan AK Parti'yi sorumlu tuttu.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı da İYİ Parti'liler tarafından sosyal medyada hedef gösterildi. Sosyal medya lincine Twitter hesabından yanıt veren Avcı, "Genel başkanınız hariç hepiniz bir şeyler yazmışsınız. Bu “siyasal kötülük mühendisliği”nizin seviyesine düşmeyeceğim." ifadesini kullandı.

Tüm Rize'nin ne olduğunu gördüğünü ve bildiğini ifade eden Avcı, "Provakasyon yaptınız, vatandaşlarımıza saldırdınız..." dedi.

Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rizeli hemşehrilerim mağduriyet hesaplarınızı boşa çıkardı. Cumhurbaşkanımızın hukukunu da Rizeli hemşehrilerimizin hukukunu da siyasal rekabetin vakarını muhafaza ederek, lisan-i münasiple korumaya devam edeceğiz."

 

Rizeliye yumruk, vekiline linç! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Rize AK Parti milletvekili Muhammed Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.