Rizelilerden Can Ataklı'ya: Haddini bil!

Rizeli STK'lar ortak bir bildiri yayınlayarak kendilerine 'kiralık, sersem, cahil, aptal, korkak, beyinsiz' diyerek hakaretlerde bulunan Can Ataklı'ya tepki gösterdi. 'Haddini bil Can Ataklı' başlıklı bildiride hukuki hakların sonuna kadar kullanılacağı ifade edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ve Çayeli ilçelerindeki protesto gösterilerini yorumlayan Can Ataklı, tepki çeken ifadeler kullandı .AK Partilileri yargılanmayla tehdit eden Ataklı, bu tavırlardan vazgeçilmesini istedi.

"SONU ÇOK KÖTÜ OLACAK, SOKAĞA ÇIKAMAYACAKSINIZ"

Can Ataklı, "Halk bir anda çok öfkelendi. Biz vatanımızı seviyoruz, Erdoğan'ımızı yedirmeyiz, ona Netanyahu benzetmesi yapamazsın falan.. Bir sürü sersem sepelek adam sokaklarda... Çok kötü bir şey ama. Bu nefretten, bu kinden, bu intikam duygularından vazgeçin. Sonu çok kötü, hakikaten sokağa çıkamayacaksınız, dolacak abi, ne Silivri kalacak ne bilmem neresi kalacak.. Vazgeçin." dedi.

RİZELİLERE HAKARET ETTİ

Rizelilere "cahil" benzetmesi yapan Can Ataklı, "Adamlara sorsan, Netahyahu desen bilmez, PKK nedir desen anlamaz. Hele orada bir kadın, kiralamışlar belli. Maksat sinir bozmak.." ifadesini kullandı.

RİZELİ STK'LARDAN YANIT: HADDİNİ BİL

Ataklı'nın seviyesiz açıklamasına Rizeli STK'lardan yanıt geldi. 'Haddini bil Can Ataklı' başlıklı bir bildiri yayınlayan STK'lar, "Rize üzerinden gündeme gelmeye çalışan modası geçmiş, gazeteci eskisi Can Ataklı! Sersem, seperek, aptal, cahil, korkak, beyinsiz, kiralık, ve zavallı görmek istiyorsan önce kendine bak!" ifadesini kullandığı açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Aşağıda imzası bulunan sivil toplum kuruluşları olarak seviyesiz, çirkin, hakaret ve tehditlerini kamu vicdanına havale ediyor, 6112 sayılı RTÜK kanununun 8. maddesine göre nefret suçu işlediğine ilişkin hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz."

Rizelilerden Can Ataklı'ya: Haddini bil!

Rizelilerden Can Ataklı'ya: Haddini bil! - Resim : 2

Rizelilerden Can Ataklı'ya: Haddini bil! ile ilgili etiketler Rize dava STK can ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.