Rizeliden İkizdere eylemcilerine HDP tepkisi

Rize'nin İkizdere ilçesinde devam eden taş ocağı eylemlerine Rizeli bir vatandaştan tepki geldi. HDP'li vekillerin bölgeye çağrılmasına sinirlenen Hızır isimli vatandaş, "HDP'yi çağırıyorsunuz. Bu millet PKK mı? PKK kim? PKK'yı çağırıyorsunuz. PKK mı savunacak bizi? Biz bize yetmiyor muyuz? Adam olsaydınız İkizdere gelirdi oraya." dedi.

Rize'nin İkizdere ilçesi, İşkencedere vadisinde açılmak istenen taş ocağına karşı bölge halkının eylemi sürüyor.

Halkın bir bölümü taş ocağına karşı çıkarken, bölgedeki eylemlere katılan siyasi figürler görüş ayrılıklarına neden oldu. Sivil halkın başlattığı eyleme, HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni'nin katılması tepkilere neden oldu.

BÖLGE HALKINDAN TEPKİ

Bölgede yaşayan Hızır isimli vatandaş ise bu tepkileri dile getirdiği bir video çekerek sosyal medyadan yayınladı.

Vatandaş, bölgedeki diğer taş ocaklarının açıldığı sırada yapılan ödemeler nedeniyle kimsenin ses çıkarmadığını, bu ocak için yapılan eylemlerin doğa korumakla ilgisi olmadığını söyledi.

"PKK MI SAVUNACAK BİZİ?"

Eylemcilerin, HDP temsilcilerini eylem bölgesine çağırmasını da eleştiren vatandaş, "O taş ocağı diye savunduğunuz yerin az yukarısında büyük bir taş ocağı var. Oraya karşı çıkmadınız, buradan küçük bir taş alınacak karşı çıkıyorsunuz. Ben Cengiz Ağabey'i destekliyorum. Neden? Size para verseydi karşı çıkmayacaktınız. İkizdereli nerede diyorsunuz. İkizdereliler şimdiye kadar neredeydi? Vadinin ... şimdi vadi oldu. HDP'yi çağırıyorsunuz. Bu millet PKK mı? PKK kim? PKK'yı çağırıyorsunuz. PKK mı savunacak bizi? Biz bize yetmiyor muyuz? Adam olsaydınız İkizdere gelirdi oraya." dedi.

"LANET OLSUN SİZE BE"

Videoda oldukça öfkelendiği görülen vatandaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ramazanda orada rakı içip eylem yapmayın. Tulumla eylem olur mu? Bilmeden konuşmayın. Para verilince susuyorsunuz. Balı ağzınıza koyunca yalıyorsunuz. PKK kim PKK bizi savunacak? Biz bize yetmiyor muyuz? Lanet olsun size be!" 

Rizeliden İkizdere eylemcilerine HDP tepkisi ile ilgili etiketler Rize video İkizdere Eylem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.