Rizeli genç yıldız Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da

Galatasaray sonunda Barış Alper Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Geçen sezon Keçiörengücü takımı ile harikalar yaratan Barış Alper Yılmaz’ın 5 senelik sözleşmeye imza attığı kaydedildi.

Süper Lig’de çoğu takımı peşinden koşturan 21 yaşındaki Rize doğumlu Barış Alper Yılmaz sonunda kararını verdi. Keçiörengücü’nün yıldız isimlerinden biri olan ve geçen sezon harika işlere imza atan Yılmaz için teknik direktör Fatih Terim’de oldukça ısrarlıydı.

Son alınan bilgilere göre; Barış Alper Yılmaz'ın transferi karşılığında Keçiörengücü’ne 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ve bunun yanında da Galatasaray’ın kadrosundaki genç bir oyuncuyu da Başkent ekibine vereceği ifade edildi.

Rizeli genç yıldız Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da

Türk Telekom Stadı'nda imza atan Barış Alper Yılmaz'ın transferinin akşam saat 19.05’de Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurulacağı dile getirildi. Galatasaray bu yaz transfer döneminde şu ana kadar Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı kadrosuna dahil etti.

Rizeli genç yıldız Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Keçiörengücü Barış Alper Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.