Rize'de yapılacak olan liman ve lojistik merkezi ne işe yarayacak?

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize İyidere Lojistik Merkezi'nin tanıtım videosunu paylaştı. Video; "Rize'de yapılacak olan liman ve lojistik merkezi ne işe yarayacak?" ve "Neden karşı çıkıyorlar?" sorularına yanıt niteliğinde.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize İyidere Lojistik Merkezi'nin tanıtım videosunu, "Rize’nin hatta bölgenin kaderini değiştirebilecek nitelikte dev bir eser" mesajıyla paylaştı.

 

 

Rize'de yapılacak liman ve lojistik merkezinin ne işe yarayacağı, karşı çıkılma sebebinin altında yatan nedenlere yanıt niteliğindeki videoda; limanın nasıl inşa edileceği ve hizmete açıldığında nasıl işleyeceği anlatılıyor.

Rize İyidere Lojistik Merkezi'nde 2780 metre ana mendirek, 460 metre Tali Mendirek inşa edilecek. Genel kargo, konteyner, kuru yük olmak üzere toplamda 1160 metre (-15 M) kazıklı rıhtım yapılacak. Limanın 280 metre uzunluğunda (-5 M) derinliğinde su içi betonlu rıhtımı da olacak. Ayrıca liman; 800 bin metrekare korunmuş su alanı, 40x270 metre Ro-ro rıhtımı ve 350 bin metrekare geri saha alanına sahip olacak.

Rize'de yapılacak olan liman ve lojistik merkezi ne işe yarayacak? ile ilgili etiketler İkizdere Rize İyidere Lojistik Merkezi myhammed avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.