Rize’de sel felaketinden etkilenen 272 trafoya enerji verildi

Rize'de meydana gelen sel felaketi yüzlerce trafoya zarar vermiş, on binlerce insanı elektriksiz bırakmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda selden etkilenen 272 trafo yeniden faaliyete sokuldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Rizede meydana gelen sel felaketi sonrasında etkilenen 272 trafonun enerjisinin verildiğini açıkladı.

Rize’de sel felaketinden etkilenen 272 trafoya enerji verildi

Sosyal medyadan açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı , “Rize’de 14 Temmuz’da meydana gelen sel felaketinde Merkez, Çayeli ve Güneysu’da toplam 288 trafo enerjisiz kalmış olup, 23 bin 40 abone etkilenmiştir. Yapılan müdahalelerle enerjisiz trafo sayısı 16’ya, abone sayısı 1019’a düşürülmüştür” ifadeleri kullanıldı.

Rize’de sel felaketinden etkilenen 272 trafoya enerji verildi - Resim : 2

 

 

Rize’de sel felaketinden etkilenen 272 trafoya enerji verildi ile ilgili etiketler Rize Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı sel felaketi trafo arızası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.