Rize'de köy yolunda kayak coşkusu

Yoğun kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği Rize merkeze bağlı Aktepe köyünde yaşayan Adnan Er, köy yolunda kayak takımıyla kayarak ilginç görüntüler oluşturdu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er, Rize merkeze bağlı Aktepe köyü yolunda kayak yaparak karın tadını çıkardı.

Adnan Er, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Rize'de henüz bir kayak tesisi olmadığını belirterek, "Şimdilik kayak severler olarak köy yollarında idare ediyoruz. Gece gündüz kayıyoruz. Gayet keyifli de oluyor." dedi.

Er, 300 metre rakımlı köyünde kayak yaptığını ifade ederek, "Güzel bir kar var. Biz de köyde mahsur kaldık. Bunu değerlendirmek istedik. Evimize kayak takımlarıyla iniyoruz. Her yerde kayma imkanı buluyoruz." diye konuştu.

Rize'de köy yolunda kayak coşkusu ile ilgili etiketler Rize kayak köy yolu adnan er aktepe köyü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.