Rize'de ilginç görüntü! Kimse ne olduğunu anlayamadı...

Rize'de bu sabah görenleri hayrete düşüren görüntünün nasıl gerçekleştiği hala bir sır. Rize'nin İkizdere İlçesi Çağrankaya Yaylasında baz istasyonunun elektrik kablolarını taşıyan demir direkler eğrildi. Bunu doğanın mı yoksa baz istasyon istemeyen vatandaşların mı yaptığı anlaşılamadı.

İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki 2 bin 500 rakımlı Çağrankaya Yaylası'na çıkan vatandaşlar ilginç bir görüntü ile karşılaştı.

Baz istasyonu için bölgeye dikilen demir elektrik direklerinin bazılarının eğrilerek orta bölümden yan yattığı görüldü. Kapalı kablo ile elektrik taşıyan direklerin, büyük olasılıkla yıldırım düşmesi, ya da hortum nedeniyle eğrildiği sanılıyor.

Rize'de ilginç görüntü! Kimse ne olduğunu anlayamadı... ile ilgili etiketler Rize İkizdere Çağrankaya Yaylası Baz istasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.