Rize sağanak ve sele teslim

Rize'de etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle Çayeli ilçesinde cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Yalı Mahallesinde ise bir ev heyelan sonucu hasar gördü. Meydana gelen olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün Doğu Karadeniz'de, Rize ve Artvin çevreleri için yaptığı şiddetli sağanak yağış uyarısı sabah saatlerinde gerçekleşti. Rize'nin Çayeli ilçesinde sağanak nedeniyle cadde ve sokalar göle döndü, bazı iş yerlerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

Rize sağanak ve sele teslim

Çayeli Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklardaki göletlere müdahale etti. Yalı Mahallesinde meydana gelen heyelanda Ekrem Taşcı'ya ait ev toprak ve balçıkla doldu. Can kaybı ve yaralanan olmadığı heyelanda evde hasar oluştu.

Rize sağanak ve sele teslim - Resim : 2

Çayeli Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, heyelanın yaşandığı mahallede incelemelerde bulundu. Çiftçi, "Ucuz atlatılmış bir heyelan oldu. Hane halkından kimsenin burnu bile kanamadı. Bu bizler için sevindirici durum oldu" dedi.

Rize sağanak ve sele teslim ile ilgili etiketler Rize Heyelan Sağanak Yağış Çayeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.