Rize-Artvin Havalimanı, hava hudut kapısı olarak belirlendi

Rize-Artvin Havalimanı, uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar, Resmi Gazete'nin 11 Mayıs 2022 tarihli sayısında yayımlandı.

Resmi Gazete'nin 11 Mayıs 2022 tarihli sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; 14 Mayıs'ta açılacak Rize-Artvin Havalimanı, uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak belirlendi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; Rize-Artvin Havalimanı, uluslararası giriş ve çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olarak tespit edildi. Kararın, 5682 sayılı Pasaport Kanununun 1'inci maddesi gereğince verildiği aktarıldı.

 

 

Rize-Artvin Havalimanı, hava hudut kapısı olarak belirlendi ile ilgili etiketler Rize-Artvin Havalimanı Resmi Gazete hudut kapısı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.