Rize-Artvin Havalimanı açılış töreninde İlham Aliyev'e manidar hediye!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rize-Artvin Havalimanı açılış törenine katılan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e SAR9 model tabanca hediye etti.

Rize-Artvin Havalimanı açılış töreninde MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e Türk töresinde dostluk nişanesi olarak bilinen tabanca hediye etti.

  'KARABAĞ FATİHİ'

Üzerinde el yazısı ile 'Karabağ Fatihi' yazan yerli ve milli olan tabanca Sarsılmaz'ın işlemeli ve altın kaplamalı SAR9 tabancasında ayrıca '2 Devlet, Tek Millet' sloganı ile Türk ve Azerbaycan bayrağı bulunuyor.

 TÜRKİYE'NİN YERLİ TABANCASI

Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yürütülen Türkiye'nin Özgün Yerli Tabanca Projesi kapsamında Sarsılmaz tarafından üretilen SAR9 modeli, TSK ile Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tüm testlerini yüksek skorla tamamlayarak Türkiye'nin özgün ve yerli tabancası olarak seçilmişti.

Rize-Artvin Havalimanı açılış töreninde İlham Aliyev'e manidar hediye!

Rize-Artvin Havalimanı açılış töreninde İlham Aliyev'e manidar hediye! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan silah MHP Devlet Bahçeli Rize-Artvin Havalimanı İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.