Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı aşkı bitti!

Aşkları Çukur dizisinde başlayan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı ilişkilerini bitirme kararı aldı. Ünlü ikilinin ayrılma sebebi ise, aradaki fikir ayrılıkları olarak gösterildi.

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı’nın “Çukur” dizisinin setinde başlayan aşkları sona erdi.

FİKİR AYRILIĞI İLİŞKİYİ BİTİRDİ

Çukur dizisi kadrosuna geçtiğimiz aylarda veda eden 24 yaşındaki Hazal Subaşı ile kendisinden 18 yaş büyük ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu aralarındaki fikir ayrılığı sebebiyle ayrılma kararı aldı.

Geçtiğimiz ay ayrılma kararı aldığı öğrenilen çift, birbirlerini sosyal medya hesapları üzerinden takip etmeye devam ediyor.

Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı aşkı bitti!

Son dönemde “Bizi Ayıran Çizgi” adlı dijital projede rol Alan Hazal Subaşı’nın Kocaoğlu ile aşk yaşarken paylaştığı fotoğrafları henüz silmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Diğer taraftan 19 Mart’ta 42 yaşına giren Rıza Kocaoğlu sosyal medyadan şu duygusal mesajı paylaştı:

“Bugün benim doğum günüm, 42 oldum. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim, acılar, pişmanlıklar, mutluluklar... Sanırım değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu hayata karşı... Hayat sana teşekkür ederim.”

 

Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı aşkı bitti! ile ilgili etiketler Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı Aşk ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.