Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı ayrıldı

Çukur dizisinin 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile aynı dizide 'Yamaç'ın sevgilisi rolünü oynayan Hazal Subaşı arasındaki aşk sona erdi. Kocaoğlu ile 18 yaş küçük sevgilisi Subaşı'nın dizi setinde başlayan aşklarının fikri anlaşmazlıklar nedeniyle ilişkilerini bitirdiklerini belirtildi. İkili geçtiğimiz yıl Cihangir'de bir mekanda yaptıkları ileri sürülen tartışma ile gündeme gelmişti.

Çukur” dizisinde geçtiğimiz aylarda ayrılan 24 yaşındaki Hazal Subaşı ile kendisinden 18 yaş büyük olan sevgilisi Rıza Kocaoğlu fikir anlaşmazlığı nedeniyle beraberliklerini noktalama kararı aldığı öğrenildi.

Çukur'un demirbaşlarından 'Aliço' yani Rıza Kocaoğlu ile dize setinde tanışarak ilişki yaşamaya başlayan Hazal Subaşı'nın geçtiğimiz yıl Cihangir’de bir mekânda büyük bir tartışma yaşandığı ileri sürülmüştü. 

Geçen ay yollarını ayırdıkları ortaya çıkan Kocaoğlu ile Subaşı'nın birbirlerini sosyal medyadan takip etmi ise sürdürdükleri görüldü. Son dönemde “Bizi Ayıran Çizgi” adlı dijital projede rol alan Hazal Subaşı’nın, Kocaoğlu ile mutlu günlerinde paylaştığı pozları henüz silmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı ayrıldı

19 Mart’ta 42 yaşına giren Rıza Kocaoğlu sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaşmıştı:

“Bugün benim doğum günüm, 42 oldum. Çok yollar, çok yerler geçtim, sevdalara düştüm, kavgalar ettim, acılar, pişmanlıklar, mutluluklar... Sanırım değişmeyen tek şey umudum ve merakım oldu hayata karşı... Hayat sana teşekkür ederim.”

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı ayrıldı - Resim : 2

Kocaoğlu’nu yeni yaşını paylaştığı bu mesajın ardından Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Caner Cindoruk, Serhat Teoman ve Bestemsu Özdemir gibi oyuncu arkadaşları sosyal medyadan kutladı.

Ancak, Hazal Subaşı'nın, Kocaoğlu'nu kutlamadığı görüldü. 

Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı ayrıldı ile ilgili etiketler Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı Çukur aliço
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.