Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi!

Yaz döneminde aldığı kilolar sebebiyle Rıza Kocaoğlu, sosyal medyada çok konuşulmuştu. Temmuz ayında detoks kampına giren oyuncu Kocaoğlu, kısa sürede 16 kilo vermesinin sırrını açıkladı.

Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da göbekli haliyle çok konuşulan oyuncu Rıza Kocaoğlu, basına yansıyan fotoğraflarının ardından sosyal medya üzerinden "Aya benzer göbeğim doğal olarak diyetteyim. Ah şu kaderi çözersem eğer bekle geliyorum. Çok öpüyorum hepinizi" gönderisinde bulunarak takipçilerini kahkahaya boğmuştu.

Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi!

İSTANBUL'DA SPORA BAŞLADI

Detoks kampına Temmuz ayında giden Rıza Kocaoğlu, İstanbul'a döndüğünde spora ağırlık verdi. Salonda çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Paylaşımlarıyla 41 yaşındaki oyuncu, hızla kilo verdiğini gözler önüne serdi.

Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi! - Resim : 2

15 GÜNDE 9 KİLO VERDİ

Göbekli görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sıkı bir diyete başladığını ifade eden ünlü oyuncu, 16 kilo verdiğini duyurdu.

Detoks ve su diyeti yaptığını açıklayan Kocaoğlu, “Su diyetiyle 15 günde dokuz kilo verdim. İki hafta su ve kahveyle beslendim. O dönem boyunca vücudumda biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim’’ diye konuştu.

RIZA KOCAOĞLU HAKKINDA

19 Mart 1979 tarihinde İzmir'in Tepecik ilçesinde dünyaya gelen Rıza Kocaoğlu, koyu bir Göztepespor fanıdır. Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan ünlü oyuncu 1.70 metre boyunda 66 kilo ve Balık burcudur. Kocaoğlu'nun ailesi halen İzmir'de yaşamaktadır.

OYUNCULUK KARİYERİ

Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan "Başbakan" lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepelidir. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak başrolü üstlenen oyuncu, Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. "Av Mevsimi" filminde rol aldıktan sonra DOT oyunları"Malafa" ve "Punk Rock" sahneledi. 90'ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen, Kaybedenler Kulübü filminde sinemaya tekrar adım attı. Ayrıca önemli olarak gösterilebilecek Kuzey Güney ve Ezel dizilerinde de rol aldı. 2012'de Karadayı dizisinde "Yasin Komiser"i canlandırdı.2016 yılında İçerde dizisinde Davut adlı karakterle başroldeydi. 2017 tarihinden bu yana Çukur dizisinde "Aliço" başrol karakterini canlandırmaktır. 2019 yılında Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde Arıza Rıza rolüyle sinemada yer aldı. 2020 yılında 6. Bölüm olarak yayınlanan Ya İstiklal Ya Ölüm tarih dizisinde Kurtuluş Savaşı sırasında İstanbul Telgraf müdürlüğü yapan İhsan Pere'yi canlandırmıştır.

ÖDÜLLERİ

2001 - Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü - Bana Şans Dile

OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

Vur/Yağmala/YenidenKürklü MerkürHakimiyeti Milliye Aş EviGelin ile KaynanaBizans Düştü

ROL ALDIĞI FİLMLER VE DİZİLER

2013 - Behzat Ç. Ankara Yanıyor 2012 - 2014 - Karadayı (Dizi) 2011 - 2012 - Kuzey Güney 2011 - Labirent 2011 - Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 2010 - Kaybedenler Kulübü 2010 - Av Mevsimi 2010 - 2011 - Ezel (Dizi) 2010 - Elif 2009 - Başka Semtin Çocukları 2009 - Sonsuz 2009 - Elveda Rumeli 2008 - Sınıf (Dizi) 2007 - Emret Komutanım: Şah Mat 2006 - Kabuslar evi - Karanlıktan gelen 2005 - Organize İşler2004 - Gece Yürüyüşü (Dizi) 2004 - Ruhun Duymaz (Dizi) 2001 - Yeni Hayat (Dizi) 2001 - Bana Şans Dile (Dizi)

 

Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi! ile ilgili etiketler Rıza Kocaoğlu Diyet kilo verdi rıza kocaoğlu kilo göbek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.