Rıza Esendemir gönlünü bakın hangi güzele kaptırdı?

İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir, oyuncu Nazlı Yanılmaz ile bir ilişki yaşamaya başladı.

Geçen gece Karaköy Mon Ange adlı mekana sevgilisiyle el ele gelen Rıza Esendemir, “Yeniden sırılsıklam aşık oldum” dedi.

Popçu İrem Derici ile Eylül 2014'te evlendiği Rıza Esendemir bu yıl tek celsede boşanmıştı.

59f5cf41c03c0e3c4863b22c

NEDEN BOŞANMIŞLARDI?

İrem Derici geçen Ocak'ta şiddetli kavgaya tutuşup 10 gün ayrı kaldıkları sırada evliliklerinin yıprandığını söyledi.

Kavga nedeni için 'İncir çekirdeğini doldurmayan bir şeydi ne yazık ki' açıklamasını yaptı. O kavganın nedenine Kanal D'deki 'Magazin D' ulaştı.

1182960_620x410

KULİSTE TARTIŞTILAR

İrem Derici 10 günlük krizi atlatıp barıştıkları zaman programa çıkıp şu açıklamayı yapmıştı: "Rıza kulisten çıkarken bana üzerime deri montumu almamı söyledi. 'Yok aşkım bornoz bana yeter' dedim. 'Deri montu alacaksın', 'Bana ne bornozu giyeceğim' diye kavgaya tutuştuk. İş öyle büyüdü ki ayrıldık.

Bende uçlarda olma durumu var. Beden olarak büyüyorum, ama kafa yaşım 18... İnsanlar başkasına aşık oluyor ya da daha büyük sorunlar yüzünden boşanıyor. Ama bizim çözemediğimiz konu bir mont."

NazlA-YanAlmaz-kacI-yasIAnda

NAZLI YANILMAZ KİMDİR?

Nazlı Yanılmaz 29 Ağustos 1993 İstanbul doğumludur. Zeytinburnu İhsan Mermerci Lisesi mezunudur. Nazlı Yanılmaz aynı zamanda Güngören Eğitim Merkezi'nde oyunculuk dersleri almıştır. Genç oyuncu TV dünyasının sevilen yüzü Merve Boluğur'a benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Samanyolu TV'de yayınlanmakta olan Ötesiz İnsanlar Dizisi'nde Sanem karakterini canlandırmıştır.

Rıza Esendemir gönlünü bakın hangi güzele kaptırdı? ile ilgili etiketler İrem Derici rıza esendemir nazlı yanılmaz yeni aşkı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.