Rıza Çalımbay'la görüşen Sivasspor’un yeni transferi Clinton N'Jie ilk idmanına çıktı

Sivasspor’un yeni golcüsü Clinton N'Jie, takımla beraber ilk antrenmanına çıktı. Çalışmada bir hayli heyecanlı olduğu öğrenilen 28 yaşındaki futbolcu, antrenman öncesi yeni takım arkadaşlarıyla tek tek tanıştı.

Sivasspor’un yeni transferi Clinton N'Jie, takımla beraber ilk idmanına çıktı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da oyuncuyla idmana çıkmadan önce kısa bir görüşme yaptı.

CLINTON N'JIE KİMDİR?

15 Ağustos 1993’te Kamerun’un Douala kentinde dünyaya gelen Clinton N’Jie futbola ülkesinde başladı. Ardından Fransa’da Olimpik Lyon’a transfer olan sporcu daha sonra; Tottenham ve Marsilya forması giydikten sonra 2019’da Dinamo Moskova’ya transfer oldu. Kariyerinde 206 maça çıkan futbolcu, 30 kez gol sevinci yaşarken, 24 kez de asist yaptı.

Rıza Çalımbay'la görüşen Sivasspor’un yeni transferi Clinton N'Jie ilk idmanına çıktı ile ilgili etiketler Sivasspor Süper Lig Clinton n'jie Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.