Rıza Çalımbay'ın Avrupa pişmanlığı...

Rıza Çalımbay: "Biz Avrupa kupalarında çok daha iyi şeyler yapacaktık. Ama çok büyük şansızlıklar ve sıkıntılar yaşadık. 12 veya 13 kişi Avrupa maçlarına çıktığımız oldu. Bize göre iyi bir gruptu ve biz o gruptan çıkabilirdik eğer bu şansızlıkları yaşamasaydık. Bunu atlattıktan sonra da bütün gayemiz lig oldu ve ligde de şu an gayet iyi bir şekilde gidiyoruz."

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor maçının ardından Avrupa hedefine değindi... Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve 6 puan toplayıp gruptan çıkamayan Kırmızı-Beyazlılar, kalan 8 maçta yeniden Avrupa vizesi alabilir.

Konyaspor galibiyetinin ardından basın toplantısında bu konuya değinen Çalımbay, "Bizim tek üzüldüğümüz nokta, biz Avrupa kupalarında çok daha iyi şeyler yapacaktık. Ama çok büyük şansızlıklar ve sıkıntılar yaşadık. 12 veya 13 kişi Avrupa maçlarına çıktığımız oldu. Bize göre iyi bir gruptu ve biz o gruptan çıkabilirdik eğer bu şansızlıkları yaşamasaydık. Bunu atlattıktan sonra da bütün gayemiz lig oldu ve ligde de şu an gayet iyi bir şekilde gidiyoruz. Önemli olan zaten sonunu da iyi bir şekilde bitirebilmek onu da inşallah yapacağız. 8 maçımız kaldı ve bunlar kolay maçlar değil. Alabildiğimiz kadar maçları almaya çalışacağız ve yukarıdakileri yakalamaya çalışacağız. Ben takımıma güveniyorum iyi şeyler yapacağız" diye konuştu.

Çalımbay, kaptan Hakan Arslan’ın kırmızı kartına ilişkin ise şunları söyledi: "Sadece bugün Hakan’ın kırmızı kart görmüş olmasına üzüldüm. Onun dışında özellikle 10 kişi kaldıktan sonra zorlandığımız anlar oldu ama başta kalecimiz olmak üzere mükemmel bir şekilde defans yaptık ve yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik. Takımımı tebrik ediyorum bu zor süreçte güzel şeyler yapıyorlar. Çünkü biz baya sıkıntılardan sonra buralara geldik. Bu takım iyi bir takım" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay'ın Avrupa pişmanlığı... ile ilgili etiketler Sivasspor Rıza Çalımbay Hakan Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.