Rıza Çalımbay'ın aradığı stoper İstanbulspor'da; Patrick Etoga

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın İstanbulspor-Altay yarı final 2. maçını neden statta izlediği ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı İstanbulspor'un Kamerunlu stoperi Patrick Etoga'ya talip oldu. Sivasspor yönetimi, Sarı-Siyahlı kulüple bonservis pazarlığı yapıyor.

Süper Lig'de sezonu 19 maçlık rekor yenilmezlik serisiyle 5. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Sivasspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, İstanbulspor'un Kamerunlu stoper Patrick Etoga'nın alınmasını istedi. Çalımbay’ın bizzat istediği 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon play-off yarı finali oynayan İstanbulspor'un en dikkat çeken isimleri arasındaydı.

Geride kalan sezonda Sarı-Siyahlı formayla 33 maça çıkan, 4 de gol atan Etoga'nın 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. İstanbulspor yönetimiyle bonservis pazarlıklarının sürdüğü ve transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde İstanbulspor-Altay yarı final 2. maçını statta izlemişti. 

Türkiye kariyerine 2013'te Fethiyespor formasıyla başlayan Etoga, alt liglerde Muğlaspor, Ergene Velimeşe ve Çerkezköy 1911 formaları da giymişti.

Yiğidolar takımın yıldız ismi Max Gradel'in sözleşmesini 2 yıl daha uzatmıştı. Tecrübeli stoper Caner Osmanpaşa ile golcü oyuncu Mustapha Yatabare de kariyerlerine Kırmızı-Beyazlı kulüpte devam edecek.

Rıza Çalımbay'ın aradığı stoper İstanbulspor'da; Patrick Etoga ile ilgili etiketler Sivasspor Rıza Çalımbay İstanbulspor Patrick Etoga Atchom
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.