Rıza Çalımbay: Daha her şey bitmedi, gruptan çıkacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 0-2'lik Maccabi yenilgisini dar kadroya bağladı. Maçın kader adamı Samassa'nın iğneyle maça çıktığını açıklayan Çalımbay, " Rakip takımın 12 tane yedeği var, bizim 5-6... Stoperimiz, sol bekimiz sakatlanmasın diye dua ediyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel-Aviv'e 0-2 yenilen Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay yenilgiyi hak etmediklerini ve bu gruptan çıkacaklarını söyledi. Oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, beIN Sports'a şunları söyledi:

STOPERE KOYACAK ADAM BULAMADIK

"Kırılma anı penaltı tabi ki de, ben takımımla gurur duyuyorum. Mükemmel başladık. Rakibe 1 tane bile pozisiyon vermedik. Rakip takımın 12 tane yedeği var, bizim 5-6 yedeğimiz var. 10 kişi kalınca stopere koyacak adam bulamadık. Her şeyi denedik ama 10 kişi kalınca rakip öne geçmeyi de başardı."

"Bugünkü oyunumuzla hırsımızla arzumuzla mağlubiyeti hak etmedik. Ama daha her şey bitmedi. Biz bu gruptan çıakrız. Maccabi’yi orada yeneriz. Hala şansımız sürüyor. Sakatlarımız iyileşsin yeter ki. Biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz sıkıntı yok. Benim tek üzüntüm çok eksiğimiz var. Onların bir an önce gelmesi gerekiyor. Maçtan önce dua ediyorum inşallah sol bekimize stoperime bi şey olmasın diye…"

Rıza Çalımbay: Daha her şey bitmedi, gruptan çıkacağız ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.