Rıza Çalımbay: 3 maçtır takımımdan çok memnunum

Süper Lig’in 14. haftasında Gençlerbirliği’ni 3-1 yenen Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, “3 maçtır takımımdan çok memnunum. İnşallah bunun arkasını getirmemiz gerekiyor ve de yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Ben arkadaşlarımı kutluyorum” dedi. Mehmet Kaplan ise skorun sahadaki futbolun tam karşılığı olmadığını savundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği’ni 3-1 yendikleri maçın ardından basın toplantısında konuştu. Çalımbay, “Bu maçı saymazsak Giresunspor ve Konyaspor karşılaşmalarında çok iyi oynadık. Güzel galibiyetler aldık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyordu bugün. Şimdi bizim önümüzdeki hafta Beşiktaş maçımız var" dedi.

Avrupa'ya veda ettikten sonra lige üst üste 2 galibiyetle dönen Çalımbay, şunları söyledi: "Bizim için Gençlerbirliği maçı final maçıydı. Kendi sahamızda kazanmamız gerekiyordu. Bu yıl kendi sahamızda bir galibiyetimiz yoktu. Onun için bu maç bizim açımızdan final gibi bir maçtı. Geçen haftaya göre biraz durgun olabilir çünkü 2 gün önce bir maç oynadık. Golü attıktan sonra maçta zaman zaman iyi oynadık. Özellikle 2. yarı çok güzel pozisyonlar yakaladık. Güzel şeyler yaptık. Yediğimiz golü yemememiz gerekiyordu. Oluyor tabii yorgunluk oluyor. Konsantre bozukluğu olabiliyor ama ben takımımdan çok memnunum. 3 maçtır takımımdan çok memnunum. 

KAYBEDECEK OYUN OYNAMADIK

Mehmet Kaplan ise şöyle konuştu: “Bir maç kaybettik, tabi ki üzgünüz. Ama kaybedecek bir oyun oynamadık. Çünkü üreten biz, kaçıran biz. Özellikle ilk yarının son dakikasına kadar yine biz. Sonuca baktığınızda 3-1mağlup olan biziz. Devreye 0-0 girerken hiç bize yakışmayan bir gol. İkinci yarıda Stancu'nun sakatlanması mecburu değişikliğe neden oldu. Sonrasında ikinci yarının başında bulduğumuz pozisyonlar var. Topun bizde kalması adına yüksek bir oran var. Bazen futbolda kötü oynayıp kazanmak daha güzel oluyor. Biz bugün iyi oynamamıza rağmen, iyi pas trafiğini yakalamamıza ve çok pozisyon üretmemize rağmen mağlup olduk. Önümüzde bir Kayseri final maçımız var, ona bakacağız.

Rıza Çalımbay: 3 maçtır takımımdan çok memnunum ile ilgili etiketler Sivasspor Gençlerbirliği Rıza Çalımbay Mehmet Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.