Rıza Çalımbay'den Abdulkadir Bitigen tepkisi: Yüreksiz hakem

Rıza Çalımbay'dan Abdulkadir Bitigen isyanı... Tecrübeli teknik adam 1-2 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından, "Birinci penaltı tamam ama hemen arkasından olan da penaltı, kırmızı kartı da var. Vermiyor adam korkuyor. Bir tane verdim ikinciyi vermeyeyim diye bir kaide mi var?" diye sordu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'e eleştirilerde bulundu. beIN Sports'un flaş röportajında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: 

"Ya maçın skorlarına hakemler etki ettiği zaman hiçbir anlamı kalmıyor. Birinci penaltı ama hemen arkasından olan da penaltı, kırmızı kartı da var. Vermiyor adam korkuyor. Yoğun tempoda mücadele etmeye çalışıyoruz. Sakatımız var, cezalımız var. Yüreklice yönetsin ya şu maçı. Yürekli hakem görmedim daha... İkinci penaltının neyi var ya, bir tane verdim ikinciyi vermeyeyim diye bir kaide mi var?"

Sivasspor bu sezon evinde oynadığı 4 Süper Lig maçında 1 puan alabildi. Kırmızı-Beyazlılar ilk golünü Galatasaray'a attı.

Rıza Çalımbay'den Abdulkadir Bitigen tepkisi: Yüreksiz hakem ile ilgili etiketler Sivasspor Galatasaray Rıza Çalımbay Abdülkadir Bitigen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.