Rıza Çalımbay: Kayserispor maçı yeni bir başlangıç

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Kayserispor maçını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Lig çok zor ve uzun. İçerde oynayacağımız maçlarda daha iyi konsantre olarak iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi.

26. haftada ezeli rakibi Kayserispor'u ağırlayacak olan Sivasspor,  zorlu mücadeleyi yeni bir başlangıç olarak görüyor. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Kayserispor maçını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Lig çok zor ve uzun. İçerde oynayacağımız maçlarda daha iyi konsantre olarak iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" dedi.

25. haftayı bay geçen ve dinlenme fırsatı bulan Yiğidolar, son maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 3-1 mağlup etse de 6 maçın 1'ini kazanmış durumda... Ateş hattına yaklaşmak istemeyen Kırmızı-Beyazlılar, oradan kurtulmaya çalışan Kayseri ekibini ezberlemiş durumda. Bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çalımbay, şunları söyledi:

"BAY haftasında arkadaşlarımıza izin verdik. İyi bir şekilde dinlendiler. Sakat arkadaşlarımızın bazıları döndü, bazıları dönemedi. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız... Afrika'ya gitmesi gereken arkadaşlarımız vardı. İzin vermek zorunda kalıyoruz. Sivas'ın ikliminden dolayı uçaklar bazen geliyor, bazen gelmiyor. Maalesef aksaklıklar yaşadık. Arkadaşlarımız tam olarak antrenmana katılamadı. Hepsi bugün geldi. Geçen haftadan beri sakatlarımız var.

Claudemir takımla birlikte çalışmalara başladı. Onun dışındaki arkadaşlarımızın tedavisi devam ediyor. Çaykur Rizespor maçına da bunları yetiştirmeye çalışıyoruz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Biz ve Başakşehir 30'un üzerinde maç oynadık. Bu arkadaşlarımızın sakatlıkları, yorgunlukları ve izin istemeleri gayet normal. Bu seneki lig böyle geçecek. Aksaklıklar ve sıkıntılar olacak. Ligi bu sene iyi bir şekilde bitirmeye çalışacağız. Takımıma inanıyorum ve güveniyorum."

Rıza Çalımbay: Kayserispor maçı yeni bir başlangıç

Rıza Çalımbay: Kayserispor maçı yeni bir başlangıç ile ilgili etiketler Sivasspor Kayserispor Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.