Rıza Çalımbay: "Biz buyuz, takımım 2. yarı mükemmel oynadı"

Rıza Çalımbay: "2-0 mağlup şekilde soyunma odasına girdik. İçeride hem konuşmam hem de oyuncu değişiklikleri. 3 tane oyuncu birden değiştirdim. Ondan sonra da başka türlü taktiğe döndük. Skora yattığınız zaman da böyle 2-0 yenik düşebilirsiniz. İkinci yarı takımım çok iyi oynadı. İyi bir galibiyet aldık." 

Gençlerbirliği deplasmanında 78. dakikaya 2-0 giren ancak müthiş bir geri dönüşle maçı 2-3 kazanan Sivasspor'un 12 maçtır bileği bükülmüyor. Yiğidolar kulüp tarihinin yenilmezlik rekorunu kırdı. Son 6 maçında 5 galibiyetle 16 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, Beşiktaş maçı öncesi oldukça formda...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, başkent deplasmanında şunları söyledi: “Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Onun için çok dikkatli olmamız gerekiyordu ilk yarı. Maalesef istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Çok pas hataları yaptık. İçeride konuştuğumuz hiçbir şeyi gerçekleştiremedik. Ve 2-0 mağlup şekilde soyunma odasına girdik. İçeride hem konuşmam hem de oyuncu değişiklikleri. 3 tane oyuncu birden değiştirdim. Ondan sonra da başka türlü taktiğe döndük. Maçta zaten 45 dakikayı çok iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyordu. Değerlendirdik de.

Oyun sürerken, oyunun içerisinde de değişiklikler yaptık. Hepsi de gayet iyi gitti. Özellikle sonradan giren arkadaşlarımız maçı kazandırdı. Mükemmel oynadılar hepsi. 2. yarı takım gerçekten çok iyi oynadı. Biz buyuz. Çok zorluklardan geldiğimiz için ve belli bir puana da ulaştığımız için arkadaşlarda tabii ki biraz gevşeme olabilir. Ama maalesef futbolda buna yer yok. Skora yattığınız zaman da böyle 2-0 yenik düşebilirsiniz. İkinci yarı takımım çok iyi oynadı. İyi bir galibiyet aldık" 

1 PUAN BİLE ÖNEMLİYDİ

90+4'te yediği golle mağlup olan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati ise “Oyunun son 20 dakikasında ilk golü yedikten sonra telaşlandık. Telaşlanma sonucunda yediğimiz gollerle, hele son dakikada yaptığımız bir hatadan dolayı hiç puan alamadık. 1 puan bile önemliydi bizim için. 3 puan çok daha önemliydi. Bizim bir an önce toparlanıp önümüze bakmamız gerekiyor. Önümüzde 7 maçımız var. Sağlam bir şekilde devam etmek gerek“ diye konuştu.

Rıza Çalımbay: "Biz buyuz, takımım 2. yarı mükemmel oynadı" ile ilgili etiketler Sivasspor Gençlerbirliği Rıza Çalımbay Özcan Bizati
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.