Rıza Çalımbay: Beşiktaş maçında takımıma güveniyorum

Beşiktaş maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Beşiktaş çok iyi bir takım. Her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahipler. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Tedbirlerimizi ona göre almamız gerekiyor. Takımıma güveniyorum" dedi.

Süper Lig'in 35. haftasında cuma günü Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 geriden gelip 2-3 mağlup eden Sivasspor, galibiyet serisini 3 maça çıkarmıştı. 12 maçtır bileği bükülmeyen ve kulüp rekoru kıran Rıza Çalımbay'ın takımı son 6 maçında 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamış durumda.

Salı günü lider Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, şampiyonluk yarışını direkt ilgilendiren maçta 3 puan hedefliyor. Kritik 90 dakika öncesi kulübün resmi sitesine konuşan Rıza Çalımbay, "Beşiktaş çok iyi bir takım. Her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahipler. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Tedbirlerimizi ona göre almamız gerekiyor. Takımıma güveniyorum. Mütevazi ama çok iyi bir kadromuz var. Birlik ve beraberlik içinde oynuyoruz. Antrenmanlarımız, her şeyimiz çok iyi gidiyor. Bunları sahaya yansıtırsak kendi sahamızdan çok iyi ayrılabiliriz" ifadelerini kullandı.

HAKAN ARSLAN KIRMIZI KART CEZALISI

Takım kaptanlarından Hakan Arslan’ın çok değerli bir oyuncu olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, “Hakan Arslan, kırmızı kart gördüğü Konyaspor maçında isteyerek faul yapmadı. Kulüp olarak itirazda bulunduk. İnşallah onun da cezasını 1 maça indireceklerdir. Bunun benzerlerini daha önce gördük. 2 maç ceza alanların cezası 1 maça indirildi. Geçtiğimiz sezon Alexander Sörloth'un 6 maçlık cezası sıfıra indirildi ve bizim maçta oynamıştı. Bunun örnekleri olduğu için Hakan Arslan için de çok güzel bir karar vereceklerine inanıyorum. Zaten 1 maç da cezasını çekti. Hakan Arslan’a ihtiyacımız var” diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Beşiktaş maçında takımıma güveniyorum ile ilgili etiketler Sivasspor Beşiktaş Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.